• Bedrijfsnaam 
  Naam/Contactpersoon 
  Adres 
  Postcode, Woonplaats 
  Telefoon 
  E-mail 
  Onderwerp 
  Bericht 
  Bijlage 
  Vul het volgende in wrktiqnp Help ons om SPAM te voorkomen
    Stuur mij een kopie
      

ONDERHOUD BESPAARD KOSTEN

Natuurlijk wilt u een goede indruk maken met uw reclame. Dan is het niet gewenst als uw gevelreclame of lichtbak mankementen vertoont. Lichtbakken en installaties hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, daar bouwen wij ze op. Toch is het raadzaam om met enige regelmaat een onderhoudsbeurt te laten doen. Hiervoor kunt u bij NL Signing terecht. Ook kunt u ervoor kiezen een servicecontract af te sluiten. U bepaalt in overleg hoe vaak het nodig is dat wij langskomen (veelal 1 x per jaar). NL Signing neemt de zorg voor uw lichtreclame graag van u over, weer een zorg minder. Bij een onderhoudsbeurt lopen onze monteurs de hele installatie na. Ze inspecteren de elektra, bevestigingen, zij vervangen direct kapotte TL buizen en reinigen binnen- en buitenkant grondig. Uiteraard worden hierbij afvalmaterialen (zoals kapotte TL buizen) volgens milieu-eisen afgevoerd.

 


 

REPARATIE NODIG?

Is uw lichtreclame of andere gevelreclame beschadigd of geeft hij storing? Wij adviseren u dan direct over de te nemen maatregelen en geven u een inschatting van de kosten. De reparatie of vervanging wordt, na goedkeuring van de offerte in overleg ingepland en vakkundig uitgevoerd.

NIEUWE LICHTRECLAME OF VERVANGEN?

Besluit u toch om voor een nieuwe lichtreclame te gaan of bent u nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Kijk dan eens rond op onze product pagina's, bijvoorbeeld voor Neon Lichtreclame, LED Lichtreclame of Lichtbakken!

 

Wilt u meer informatie over onderhoud en reparatie? Of bent u benieuwd wat NL Signing voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Informatie aanvragen

of bel +31 (0)30 201 02 42