• Bedrijfsnaam 
  Naam/Contactpersoon 
  Adres 
  Postcode, Woonplaats 
  Telefoon 
  E-mail 
  Onderwerp 
  Bericht 
  Bijlage 
  Vul het volgende in bqniyoii Help ons om SPAM te voorkomen
    Stuur mij een kopie
      

VERGUNNINGEN

Regels, wetten en vergunningen, we kunnen er niet omheen als het gaat om buitenreclame. En dat is eigenlijk maar goed ook... Gelukkig hebben wij vaker met dit bijltje gehakt en zijn we dus goed op de hoogte van de Nederlandse wetgeving over buitenreclame. Tegen een kleine vergoeding nemen wij u dit werk graag uit handen.

 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Bij de vergunningaanvraag sturen wij een situatietekening van de gevelreclame mee. Vaak vragen gemeenten ook nog naar aanvullende informatie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om technische tekeningen van de installatie. Als we alle benodigde informatie hebben verzameld sturen we dit z.s.m. naar de gemeente. Deze toetst de aanvraag aan de Algemeen Plaatselijke Verordening. Daarbij beoordeelt de gemeente de aanvraag op verkeersveiligheid en eventuele overlast voor omwonenden. Ook laat de gemeente de aanvraag toetsen door de welstandscommissie.

 

Let op: De procedure duurt ongeveer vier tot twaalf weken, afhankelijk van de gemeente. Houdt u hier rekening mee, bijvoorbeeld als uw gevelreclame wilt plaatsen voor de opening van uw bedrijf. Nadat de aanvraag is goedgekeurd komt er een brief met de vergunning voor de gevelreclame.

 

Informatie aanvragen

of bel +31 (0)30 201 02 42