Onderhoud

Natuurlijk wilt u een goede indruk maken met uw lichtreclame of onverlichte reclame. Dan is het niet gewenst als uw gevelreclame of lichtbak mankementen vertoont. Lichtbakken en installaties hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, daar bouwen wij ze op. Toch is het raadzaam om met enige regelmaat een onderhoudsbeurt te laten doen. Hiervoor kunt u bij NLsigning terecht. Ook kunt u ervoor kiezen een servicecontract af te sluiten. U bepaalt in overleg hoe vaak het nodig is dat wij langskomen (veelal eenmaal per twee jaar). NLsigning neemt de zorg voor uw lichtreclame graag van u over, weer een zorg minder. Bij een onderhoudsbeurt lopen onze monteurs de hele installatie na. Ze inspecteren de elektra, bevestigingen, zij vervangen vaak direct de interne lichtbron en reinigen de binnen- en buitenkant grondig. Uiteraard worden hierbij afvalmaterialen (zoals bijvoorbeeld kapotte TL buizen) volgens milieu-eisen afgevoerd.

 
Reparatie
Is uw lichtreclame of andere gevelreclame kapot of geeft hij storing? Wij adviseren u dan direct over de te nemen maatregelen en geven u een inschatting van de kosten. De reparatie of vervanging wordt, na goedkeuring van de offerte in overleg ingepland en vakkundig uitgevoerd.
 

Kosten besparen?
U kunt aanzienlijk op kosten besparen wanneer u een lichtreclame laat voorzien van de nieuwste led verlichting. De leds ontwikkelen zich in een razend tempo. Meer lichtopbrengst, minder verbruik. Absoluut duurzamer!

 

Wilt u meer informatie over onderhoud en reparatie? Lees dan dit nieuwsbericht. Bent u benieuwd wat NLsigning voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Daarnaast vind u meer voorbeelden van onderhoud bij onze projecten.

Prijs opgave nodig?

Stuur ons een verzoek via het online formulier en we nemen spoedig contact met u op.
NLsigning kleuren

Waarom kiezen voor NLsigning?

NLsigning heeft ervaring met alle lichtbronnen, bijvoorbeeld tl, led en neon. Onze gecertificeerde en klantvriendelijke monteurs dragen zorg voor de juiste oplossing van het probleem.
 
  • Reparatie altijd in overleg
  • Gecertificeerde monteurs
  • Snel en effectief oplossen
  • Ervaring met bijna alle lichtbronnen
  • Kostenbesparing? Bouw om naar led!
NLsigning kleuren
Bij een (licht)reclame die afgenomen is van NLsigning kan een onderhoudscontract afgesloten worden, maar is geen verplichting.
Natuurlijk kunnen wij een reclame welke niet bij NLsigning is afgenomen ook onderhouden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de lichtreclame.

De kosten van reparatie zijn afhankelijk van de oorzaak en/of het probleem.
Deze zijn meestal pas na constatering duidelijk en zullen overlegd worden met de opdrachtgever.

Na een melding voor reparatie zullen wij zo snel mogelijk een afspraak inplannen om langs te komen. Vervolgens kan een reparatie wellicht direct verholpen worden. Soms zal dit langer in beslag nemen, omdat een onderdeel niet voorradig is of niet ter plaatse gerepareerd kan worden.

Scroll naar top