Gezocht! Commercieel administratief medewerker

Ben jij de binnendienst duizendpoot die ons kan ondersteunen op commercieel en vooral administratief gebied? Denk hierbij aan offertes opstellen en verwerken, opdrachten aannemen, planning en facturatie. Maar ook potentiële en bestaande opdrachtgevers durven bellen en met jouw commerciële vaardigheden in staat zijn een afspraak in te plannen of een offerte op te stellen.

Lees dan snel verder en reageer!

 

Wie zoekt NLsigning:

Ben je flexibel, collegiaal, (commercieel) resultaatgericht en per direct beschikbaar? Heb je affiniteit met techniek en beschik je over goede kennis en vaardigheden van het office-pakket? Ben je daarnaast communicatief sterk en ben je bereid veel te leren in een gezellige team van echte vakmensen? En kom je uit (de buurt van) Houten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!
Bij NLsigning heb je een kans om je persoonlijk te ontwikkelen en/of je loopbaan nieuw leven in blazen in een vakkundige, servicegerichte en succesvolle organisatie.

 

 

NLsigning biedt jou:

• Een afwisselende werkomgeving;

• Een marktconform salaris;

• Een klein team met enthousiaste collega’s;

• Een plek in een organisatie in ontwikkeling.

• Werkdagen maandag, woensdag en donderdag / vrijdag.

 

 

Wie is NLsigning:

Hoe herken je een winkel in een winkelstraat of een bedrijf op een industrieterrein? Is jou ooit wel eens een opvallende autobelettering bij gebleven? Hoe vindt je het toilet in een restaurant? Juist, door de naamsaanduiding! NLsigning verzorgt dit in alle soorten en maten vanuit hun kantoor en werkplaats in Houten. Overal waar men een logo, naam of boodschap op wilt hebben kan NLsigning verzorgen. Van advies en ontwerp, tot aan vakkundige montage en onderhoud. En dat al bijna 50 jaar!

 

Echt een vacature voor jou?
Mail dan je motivatiebrief en cv naar jordi@signsandmore.nl én adriaan@nlsigning.nl vóór 9 augustus en wie weet ben jij binnen enkele weken onze nieuwe collega!


DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD!