VACATURE: Junior projectmanager (1 fte)

Wil jij carrière maken in de signbranche?

Heb je een leuke babbel, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga jij overal honderd procent voor?
Dan is een functie als Junior projectmanager bij NLsigning echt iets voor jou!

Lees verder
led lichtreclame

NLsigning heeft nieuwe werkkleding!

Sinds kort zijn onze allround monteurs te bewonderen in nieuwe werkkleding. De uniformen zijn na lange tijd vervangen door nieuwe, eigentijdse, comfortabele kleding met een uitstraling die geheel past bij onze huisstijl en herkenbaar is voor onze opdrachtgevers. 

Lees verder
covid 19

Covid-19 preventiemiddelen

Ondertussen zijn vanaf 1 juni de maatregelen en richtlijnen tegen het coronavirus in veel sectoren vesoepeld, maar in enkele sectoren gelden ze nog tot 1 september. In samenwerking met enkele toeleveranciers heeft NLsigning diverse producten aan het assortiment toegevoegd welke de maatregelen en richtlijnen visueel en ook praktisch ondersteunen.

Lees verder
windvlaag

Tips: wat te doen vóór de storm?!

Het stormseizoen is al een tijdje op gang, maar aankomend weekend is er sinds lange tijd weer een fikse storm op komst. De hoogste tijd om u namens NLsigning wat preventietips te geven om de kans op stormschade te beperken!

Lees verder

Samenwerking Multiwacht & NLsigning

De twee Houtense ondernemingen Multiwacht en NLsigning hebben elkaar gevonden. Waar NLsigning begin dit jaar de twee nieuwste voertuigen van Multiwacht mocht voorzien van bestickering, heeft Multiwacht bij NLsigning onlangs de EHBO-artikelen vernieuwd en gekeurd.

Lees verder
NLsigning

Neon Brabant is NLsigning

Een nieuwe naam en een nieuwe website! Op 1 april 2014 namen wij na ruim 40 jaar afscheid van de naam waarmee wij groot zijn geworden; Neon Brabant Lichtreclame.

Lees verder
Scroll naar top