NLsigning op Singelloop 2022

NLsigning op de Singelloop 2022

Wat een topper is onze collega Sebastiaan van Stralen toch!
Afgelopen zondag heeft hij de 10km van de Singelloop Utrecht 2022 voltooid!
En dat nog wel in een sponsorshirt van NLsigning!

Lees verder

NLsigning sponsort de IJskapers

NLsigning heeft de auto van de IJskapers mogen bestickeren met de logo’s van de sponsoren. Wij kunnen ons goed vinden in het goede doel waar de IJskapers zich voor in zetten. En zijn daarom trots op het resultaat. Wij hopen dat de IJskapers het doel behalen en hebben er het volste vertrouwen in.

Lees verder

NEON kunstwerk de REBUS brandt!

Afgelopen donderdag 28 oktober, na weken van montage, maanden van revisie en jaren van geduld, was het dan zover.
Het Utrechtse neonkunstwerk de REBUS brandt weer! Gered van de sloop aan het getransformeerde Woudagebouw in 2017
waar het sinds 1991 hing, straalt het nu aan de stationszijde van het Beatrixtheater.

Lees verder
Neon kunstwerk de Rebus

Nieuwe plek voor de ‘REBUS’ na redding van sloop

Er is een nieuwe locatie gevonden voor het, door Utrechters zo geliefde, neon-kunstwerk van Korrie Besems. De 26 meter lange REBUS komt te hangen aan de achtergevel van het Beatrixgebouw. Dat is aan de kant van Utrecht Centraal Station. NLsigning verzorgt met trots de volledige revisie en montage!

Lees verder

NLsigning bestaat 50 jaar!

Op 1 april 1971 is Neon Brabant Lichtreclame opgestart in Tilburg. Vandaag bestaat Neon Brabant Lichtreclame onder de naam NLsigning dus exact 50 jaar. Een mooi moment om even stil te staan bij dit gouden jubileum.

Lees verder

Kitchen Restyling

Sinds februari 2021 heeft NLsigning een nieuw onderdeel in het leven geroepen. Dit nieuwe onderdeel heet Kitchen Restyling en is te vinden op het webadres; www.kitchenrestyling.nl
Waar wij al jaren coffee-corners, pantry’s, werkbladen, etc. wrappen voor de zakelijke markt, richten we ons met Kitchen Restyling meer op de particuliere markt.

Lees verder
wandprint golfster

Nieuw! Egaliserende wandprints

Sinds kort is ons assortiment wandprints uitgebereid met de nieuwe Multi-result wandprints. Deze wandprrints bestaan uit 3 verschillende lagen en zorgen daardoor voor een uitzonderlijk resultaat.
De Multi-result wandprints kunnen helemaal in uw eigen stijl worden ontworpen met een eigen unieke print, patroon of foto.

Lees verder
led lichtreclame

NLsigning heeft nieuwe werkkleding!

Sinds kort zijn onze allround monteurs te bewonderen in nieuwe werkkleding. De uniformen zijn na lange tijd vervangen door nieuwe, eigentijdse, comfortabele kleding met een uitstraling die geheel past bij onze huisstijl en herkenbaar is voor onze opdrachtgevers. 

Lees verder
covid 19

Covid-19 preventiemiddelen

Ondertussen zijn vanaf 1 juni de maatregelen en richtlijnen tegen het coronavirus in veel sectoren vesoepeld, maar in enkele sectoren gelden ze nog tot 1 september. In samenwerking met enkele toeleveranciers heeft NLsigning diverse producten aan het assortiment toegevoegd welke de maatregelen en richtlijnen visueel en ook praktisch ondersteunen.

Lees verder
windvlaag

Tips: wat te doen vóór de storm?!

Het stormseizoen is al een tijdje op gang, maar aankomend weekend is er sinds lange tijd weer een fikse storm op komst. De hoogste tijd om u namens NLsigning wat preventietips te geven om de kans op stormschade te beperken!

Lees verder

Samenwerking Multiwacht & NLsigning

De twee Houtense ondernemingen Multiwacht en NLsigning hebben elkaar gevonden. Waar NLsigning begin dit jaar de twee nieuwste voertuigen van Multiwacht mocht voorzien van bestickering, heeft Multiwacht bij NLsigning onlangs de EHBO-artikelen vernieuwd en gekeurd.

Lees verder
NLsigning

Neon Brabant is NLsigning

Een nieuwe naam en een nieuwe website! Op 1 april 2014 namen wij na ruim 40 jaar afscheid van de naam waarmee wij groot zijn geworden; Neon Brabant Lichtreclame.

Lees verder
Scroll naar top