Gevelreclame, bewegwijzering, kamerbordjes, vlaggen en wandlogo’s is een deel van hetgeen we voor Complex Houten gerealiseerd hebben.

Eén partner voor alle interne en externe signing op deze locatie in Houten. Naast de geluidsabsorberende wandprint en bestickering/wrapping van de pantry’s hebben we ook de baniervlaggen met logo geleverd voor de bestaande vlaggenmasten.

Boven de entree hebben we een gevellogo geplaatst bestaande uit een aluminium cassette in RALkleur gepoedercoat met hierop het 3D-logo uit 8mm dik acrylaat. 

Na binnenkomst hebben we een wandlogo geplaatst. Ook hier is gebruik gemaakt van een aluminium cassette maar dan met belettering van het logo.

Op het dak hebben we de oude panelen met het oude logo vervangen voor nieuwe panelen met het nieuwe logo en gemonteerd tegen de bestaande constructie. Als laatste hebben we de hele locatie voorzien van nieuwe bewegwijzering en kamerbordjes. Zo weet iedereen zijn weg weer te vinden.

Dit volledige project is een mooi voorbeeld van het meest sterke punt van onze organisatie: één aanspreekpunt voor alle interne en externe signing.

Van advies en ontwerp tot aan vakkundige montage!

NLsigning kleuren

Specificaties gevelreclame en bewegwijzering Complex Houten

NLsigning kleuren

Waarom kiezen voor NLsigning?

Scroll naar top