Samenwerking Multiwacht & NLsigning

De twee Houtense ondernemingen Multiwacht en NLsigning hebben elkaar gevonden.
Waar NLsigning begin dit jaar de twee nieuwste voertuigen van Multiwacht mocht voorzien van bestickering, heeft Multiwacht bij NLsigning onlangs de EHBO-artikelen verniewd en gekeurd.

 

NLsigning is inmiddels alweer een jaar gevestigd in Houten na de fusering met de Houtense onderneming Signs and More. Zij zijn specialisten in verlichte en onverlichte reclame. Denk hierbij aan neon– en ledreclamevlaggenspandoekenbanierenraamprints. Maar ook raamfolie voor binnenwandprintsbewegwijzering, etc.
NLsigning doet het allemaal; van advies en ontwerp, tot aan vakkundige montage en onderhoud.

 

Ook autobestickering valt onder de werkzaamheden van NLsigning. Hetgeen waarvoor Multiwacht bij NLsigning terecht is gekomen.

 

Als professioneel beveiligingsbedrijf zorgt Multiwacht sinds 2012 voor de veiligheid van mens en zijn eigendommen. Kwaliteit, professionaliteit, veilig werken en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. De diensten die zij onder andere leveren zijn objectbeveiligingalarmopvolgingevenementbeveiligingmobiele surveillance, etc. Dit doen zij met circa 30 beveiligers in vaste dienst.

 

Beide bedrijven hebben de ambitie om door te groeien in hetgeen ze goed in zijn, waardoor het de perfecte match lijkt te zijn. Voor NLsigning is dat het volledig ontzorgen van de klant bij zijn vraagstuk naar een goede reclame uiting.

 

Multiwacht heeft zijn doorgroeimogelijkheden vooral liggen op het gebied van surveillance en evenementenbeveiliging. Daarin zijn ze goed en willen ze vooral nóg beter worden. Door de extra voertuigen kunnen ze de klant nog beter van dienst zijn.

 

Meer informatie over Multiwacht? Zie          www.multiwacht.nl
Voor meer informatie over NLsigning, zie     www.nlsigning.nl